Raticid – deratizare Constanta

raticidRaticid – acesta reprezinta o categorie de produse chimice de combatere a daunatorilor destinate distrugerii rozatoarelor. Raticidele au la baza substante active anticoagulante care actioneaza prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului, provocandu-i acestuia o hemoragie generalizata, astfel incat animalul moare in intervalul de 3 – 8 zile de la ingerarea dozei letale.

Compania noastra foloseste urmatoarele tipuri de raticid:

Brodibleu Deratizant in doza unica, gata de folosit, specific pentru: interioare de hale, industria alimentara, zootehnie, canale sau santuri de scurgere, gropi de gunoi, macelarii, abatoare, piete si oriunde a fost gasita prezenta rozatoarelor.

Brody – Acesta este o momeala gata de folosire pentru uz profesional sau domestic. Omoara speciile de sobolan cum ar fi sobolanul de canal, sobolanul negru, soarecele de casa, soarecele de camp. Raticidul se plaseaza ca atare sau in statii de intoxicare in locurile frecventate de rozatoare. Trebuie plasat astfel incat sa nu fie ingerat de alte animalele nevizate.

BROMAKOL – Acesta este o momeala gata preparata si se foloseste ca atare. Bromadiolon face parte din generatia a II-a de raticide anticoagulante, care actioneaza prin inhibarea coagularii sangelui rozatoarelor. Are efect prin inghitire, cauzand moartea rozatoarelor prin hemoragie interna, in doar cateva zile. Cultura: Cereale, pomi fructiferi, pepiniera. Daunatori: Soarecele de camp, Soarecele de padure, Sobolanul de apa.

Bromobleu Deratizant in doza unica, gata de folosit, specific pentru: interioare de hale, industria alimentara, zootehnie, canale sau santuri de scurgere, gropi de gunoi, macelarii, abatoare, piete si oriunde a fost relevata prezenta rozatoarelor.

COLBROM – Acesta este o momeala de tip pasta foarte eficienta impotriva catorva specii de rozatoare: soarecele de casa ( Mus musculus ), sobolanul cafeniu ( Rattus norvegicus ), sobolanul de apa (Arvicola terrestris ), sobolanul de acoperis ( Rattus rattus ). De asemenea controleaza toate trecatorile cunoscute ale sobolanilor si soarecilor rezistenti la anticoagulanti. Ca la toti anticoagulantii, moartea este cauzata de o hemoragie interna. COLBROM poate fi folosite in mai multe locuri: case, grajduri, zone agricole, gradini, gropi de gunoi, canalizari, depozite, zone de scurgere, canale, vagoane de marfuri, containere. Pachetelele trebuiesc plasate in locurile cel mai des vizitate de rozatoare, ascunse dupa tevi, placi de lemn. Se recomanda ca momeala sa fie pusa in interiorul statiilor de intoxicatie. In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza abundenta de momeala, plasata in mai multe locuri. In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele. Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda, de asemenea, ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa consume din ea cu regularitate.

Facorat – Caracteristica sa esentiala este toxicitatea sa acuta in raport cu animalele tinta. O asemenea actiune permite uciderea rozatoarelor chiar si ca urmare a unei singure ingerari a unei mici cantitati de momeala. In FACORAT PASTA brodifacoum-ul este formulat in momeli constand dintr-un amestec echilibrat de produs comestibil. Acest lucru face ca momeala sa aiba o rezistenta remarcabila impotriva umezelii. FACORAT PASTA poate fi utilizat in locuri unde momelile traditionale pot sa dezvolte mucegai si isi pierd mai repede efectul. Se poate utiliza cu succes in deratizarea oricarui ambient domestic si civil (case, birouri, comunitati, industrie) si pentru tratamente specifice in locuri deosebit de umede (retele de scurgere, canaluri, tuburi ). FACORAT PASTA este usor de acceptat si este consumat de toate speciile de rozatoare raspandite care sunt de obicei de gasit in mediul nostru: sobolani de canal – Rattus norvegicus, sobolani negri sau de acoperis –Rattus rattus, soareci de casa – Mus musculus, soareci de camp intrati in gospodarii, Apodemus sylvaticus, Microtus arvalis.

Kwizda Koderblocke DF Kwizda Koderblocke DF este momeala raticida sub forma de blocuri cerate destinat combaterii rozatoarelor sinantrope (sobolani si soareci de casa). Domenii de aplicare: in special in zonele cu umiditate ridicata, dar si in spatii publice, spatii de locuit, depozite, parcari subterane, magazine, restaurante, hoteluri, spitale, scoli, gradinite, zone de colectare a deseurilor menajere, in grajduri, in zonele perimetrale ale cladirilor. Rodenticid profesional pentru deratizare colectivitati, industrie, HO-RE-CA, structuri sanitare, zona rurala, depozite agricole.

MausEX Duo Kartusche Momeli gata preparate pentru combaterea soarecilor de casa. Foarte atractiv. Receptivitate imediata. Efect sigur, dublu, la ingerare si prin aderenta, chiar si la tulpinile rezistente de soareci. Nu se poate scurma, nu se imprastie. Stabil la depozitare si temperatura. Debut intarziat al efectului. Soarecii nu dezvolta teama de momeala. La ingerare accidentala, antidotul sigur este vitamina K1.

Nocurat Pasta Nocurat Pasta este un raticid cu actiune imediata, destinat controlului populatiei oricarei specii de soareci sau sobolani. Nocurat Pasta este un raticid cu actiune imediata, destinat controlului populatiei oricarei specii de soareci sau sobolani. Ingerarea unei doze este suficienta pentru a ucide rozatorul in numai cateva zile, fara a trezi suspiciunea celorlalti indivizi ai populatiei.

Prokum Pasta Acesta este o momeala  pe baza de anticoagulant, pe suport de pasta. Brodifacoum-ul actioneaza prin blocarea procesului de sinteza a protrombinei si permeabilizarii peretelui vaselor capilare. Moartea survine in 5-7 zile de la ingerarea momelii. Momeala contine benzoat de denatonium (bitrex), o substanta foarte amara, careprevine consumul accidental de catre alte animale. Mod de utilizare: Se plaseaza momeala in galeriile active si locurile frecventate de soareci si sobolani. Amplasarea se face in recipienti (tavite de carton, plastic) in locuri, ferit de lumina, umezeala, sa nu permita accesul copiilor si animalelor domestice, in apropierea cailor de acces, a cuiburilor sau in locurile de hranire a sobolanilor.

Protect – Produsul este potrivit pentru exterminarea soarecilor. Din cauza formei noi de confectionare rozatoarele vor avea o mai mare suprafata de muscare din momeala toxica putand astfel consuma o cantitate mai mare din momeala toxica. Prin fixarea blocului se poate prevenii dislocarea momelii de catre rozatoare. Consumul momeli de catre rozatoare se poate aprecia usor prin detectarea urmelor de muscatura. Datorita continutului de parafina al blocului , momeala se poate folosii excelent chiar si in locuri umede sau cu o umiditate crescuta a aerului. Disparitia tuturor rozatoarelor va surveni la 1-2 saptamani in functie de dimensiunea ariei infestate si de gradul de inmultire a rozatoarelor.

Protect Momeala raticida impregnata cu parafina extrudata. Datorita compozitiei si atractantilor folositi, Ratimor are o atractivitate sporita pentru rozatoare acestea preferand Ratimor in locul altor surse de hrana din apropiere, un avantaj fiind si umiditatea raticidului. Ratimour este special conceput pentru folosirea in zone unde exista o abundenta de hrana pentru rozatoare.

Ratidion Esca Fresca Momeala proaspata impotriva soarecilor si sobolanilor. Ucide soareci si sobolani la o singura ingerare a unei doze mici de momeala. Momeala Varat este preferata de soareci si sobolani chiar in prezenta altor mancaruri. Provoaca moartea soarecilor, sobolanilor dupa 2-3 zile de la ingerare fara a provoca banuiala altor rozatoare din colonie.

Ratimor Raticid pasta folosit pentru deratizare. Ratimor este eficient chiar imediat dupa ingerare. Un tratament este suficient, rozatoarele moarte putand fi constatate dupa cateva zile. Moartea indivizilor nu influenteaza rezistenta la substantele de deratizare a celorlalte rozatoare care au supravietuit. Datorita compozitiei si atractantilor folositi, Ratimor are o atractivitate sporita pentru rozatoare acestea preferand Ratimor in locul altor surse de hrana din apropiere, un avantaj fiind si umiditatea raticidului. Ratimour este special conceput pentru folosirea in zone unde exista o abundenta de hrana pentru rozatoare.

Rodex Pasta Bait Rodex Pasta Bait – momeala pentru combaterea rozatoarelor. Daunatori: Sobolani si Soareci. Aplicare: in interior si exterior ( pe langa cladiri) si in reteaua de canalizare. Rodex Pasta Bait este o momeala gata de utilizare. Rodex Pasta Bait este eficient impotriva tuturor rozatoarelor. Are un continut ridicat de energie ce face formularea sa fie folosita si in situatii de frig sau acolo unde rozatoarele au refuzat alte momeli.

Rodexion Este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci, sobolani, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant. Rodexion poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricaror incinte destinate uzului civil si industrial, precum case, birouri, cladiri ce deservesc comunitatea si hale industriale. La fel de bine poate fi utilizat si in camp deschis, acolo unde tratamentele cu alte momeli mai putin atractive nu au dat rezultate in lupta cu rozatoarele.

Raticid Starkorat Block Cerat STARKORAT BLOCK CERAT poate fi utilizat in locuri unde momelile traditionale pot sa dezvolte mucegai si isi pierd mai repede efectul. Se poate utiliza cu succes in deratizarea oricarui ambient domestic si civil (case, birouri, comunitati, industrie) si pentru tratamente specifice in locuri deosebit de umede (retele de scurgere, canaluri, tuburi ). STARKORAT BLOCK CERAT este usor de acceptat si este consumat de toate speciile de rozatoare raspandite care sunt de obicei de gasit in mediul nostru: sobolani de canal – Rattus norvegicus, sobolani negri sau de acoperis – Rattus rattus, soareci de casa – Mus musculus, soareci de camp intrati in gospodarii.

Raticid Storm 4G BB Parafinat Storm Bait Blocks este o momeala gata pregatita. Storm poate omora sobolanii si soarecii dupa o singura inghititura. Raticid Varat Block Momeala proaspata impotriva soarecilor si sobolanilor. Ucide soarecii si sobolanii de orice specie.

VARAT este eficace si impotriva rozatoarelor rezistente la anticoagulantele de uz comun. Este o momeala in mod particular studiata pentru a fi preferata si acceptata de soareci si sobolani chiar si in prezenta altor alimente.

Raticid Varat Esca Fresca Momeala proaspata impotriva soarecilor si sobolanilor. -Momeala proaspata impotriva soarecilor si sobolanilor.Sunt comercializate in ambalaje de 200g si 100g. Contine substanta activa Brodifacoum . Ucide soarecii si sobolanii de orice specie. VARAT este eficace si impotriva rozatoarelor rezistente la anticoagulantde uz comun. Este o momeala in mod particular studiata pentru a fi preferata si acceptata de soareci si sobolani chiar si in prezenta altor alimente.

Raticid Vertox Pasta Bait Vertox Pasta Bait – momeala pentru combaterea rozatoarelor. Daunatori: Sobolani si Soareci. Aplicare: in interior si in reteaua de canalizare. Vertox Pasta Bait este o momeala gata de utilizare. Rodex Pasta Bait este un raticid eficient impotriva tuturor rozatoarelor.

 

 

SC Ecoprest Akasa SRL

Adresa: Bd. A. Vlaicu, Nr. 125, Constanta

Telefon: 0241 625 314

Mobil: 0733 610 787

Email: contact@ecoprestakasa.ro