Insecticid

insecticidInsecticidul este un compus chimic utilizat pentru combaterea insectelor. Insecticidele sunt substanțe chimice care omoara, sau impiedica inmultirea insectelor daunatoare. Insecticidele au in continut substante naturale sau sintetice folosite pentru combaterea insectelor daunatoare sau parazite. In functie de substanta activa pe care o contine, insecticidul ofera un diferit efect, knock out sau remanenta. In acelasi timp compozitia acestuia favorizeaza atacul anumitor tipuri de insecte dar pot oferi si un spectru larg de actiune.

Compania noastra foloseste urmatoarele tipuri de insecticid

Insecticid Advantix MonoPipeta
Tratament pentru caini impotriva infestarilor cu capuse, purici, paduchi, tantari si muste.

Insecticid Agita 10 WG
Insecticid cu feromon, adulticid pentru combaterea populatiilor de muste domestice. Se poate utiliza pentru uz casnic dar si in ferme.

Insecticid Aqua K-Othrine EW 20
Aqua K-Othrine EW 20 este un insecticid formulat special pentru activitatile de dezinsectie urbana, inbinand tehnologia de ultima generatie FFAST cu caracterul extrem de ‘environmental friendly’ al unui produs pe baza de apa. Excelent la muste, tantari si omizi, pe vegetatie, in curte.

Insecticid AquaPy EW 30
AquaPy este un insecticid formulat pe baza de piretrine naturale, extrase din florile Pyrethrum cinerariaefolium, sinergizate cu piperonil butoxid pentru imbunatatirea performantelor biologice. Daunatori vizati: tantari, viespi, molii, gandaci de bucatarie, gandacelul de tutun.O utilizare specifica si dedicata a AquPy este in combaterea gandacelului de tutun in incintele de uscare si depozitare a tutunului, fiind recomandat in acest sens de toti producatorii si procesatorii de tutun din lume.

Insecticid Ascyp 10 WP
Este eficient impotriva mustelor, moliilor, gandacilor, puricilor din case, magazine, restaurante, fabrici, grajduri, macelarii, laptarii, camere pentru muls, depozite de grane si din alte asemenea locuri.

Insecticid Bifenase
Insecticid lipsit de solventi cu actiune rapida care scoate din adapost.

Blattanex Delta 7.5 SC
Acesta este utilizat pentru combaterea mustelor, tantarilor, gandacilor de casa, furnicilor, puricilor, plosnitelor, moliilor, parazitilor lemnului, paianjenilor si insectelor care infesteaza locuinte sau depozite. Este eficient in mod rapid si de durata impotriva insectelor indicate mai sus, in afara si in interiorul tuturor mediilor, cum ar fi de exemplu:
– locuinte, scoli, spitale, cazarme, cinematografe si in locuri publice in general
– depozite, instalatii industriale
– nave, avioane si mijloace de transport in general
– depozite de deseuri, deversari

CIPERTRIN T
Este un insecticid lichid cu actiune letala, rapida si reziduala impotriva unei game vaste de insecte zburatoare si taratoare. Datorita proprietatilor sale, CIPERTRIN T este recomandat pentru dezinsectie in spitale, magazine, mijloace de transport, hoteluri, locuri publice, hale industriale precum si in medii rurale. Combate: muste, tantari, viespi, gandaci, furnici, paianjeni, puricii.

Insecticid Deltabios .
Insecticid concentrat lipsit de solventi pentru uz civil cu actiune distructiva si eficacitate indelungata.

Insecticid Detral Super
DETRAL SUPER este un insecticid concentrat emulsionabil. Garanteaza o foarte buna actiune de doborare si asigura un efect de ucidere si rezidual.

Insecticid Fendona 15SC,
Fendona 15 SC se prezinta sub forma de suspensie concentrata de culoare alba, foarte slab solubila in apa. Fendona 15SC combate insectele( tantari si insecte taratoare) prin actiune de contact si ingestie.

Insecticid Ficam WP80,
Ficam WP80 este un insecticid carbamic, care reprezinta alternativa ideala la organofosforice si piretroizi. Combate o varietate foarte larga de insecte de disconfort din igiena publica, din intreprinderile de fabricare si procesare a alimentelor, dar si daunatori ai produselor agricole depozitate, precum: muste si tantari, gandaci de bucatarie, furnici si viespi, purici, plosnite, molii, urechelnita, plosnita de carte, gandacii de depozite, dar si pentru paianjeni, plosnita lemnului, centipede, milipede si capuse. Insecticidul poate fi utilizat prin tratamente pe suprafete, in si in jurul cladirilor precum: locuinte, birouri, spitale, hoteluri, restaurante, cntine, unitatiindustriale cu profil alimentar, mijloace de transport, locuri in care se depoziteaza gunoaiele.

Insecticid Forza 50 SC,
Forza 50 SC se prezinta sub forma de suspensie concentrată de culoare alba, foarte slab solubila in apa. Suspensia de lucru nu are miros, nu infunda duzele aparatelor de dispersie si nu pateaza.

Insecticid Foval CE
Este eficient impotriva insectelor zburatoare si taratoare. Este un insecticid cu actiune eficienta in special daca este folosit pe suprafete neabsorbante contra insectelor zburatoare (muste, musculite, tantari ) si taratoare (furnici). Actiunea sa este foarte redusa daca se aplica pe suprafete nelucioase (plafoane, ziduri interioare si exterioare). Este indicat in mod special pentru dezinfestarea spatiilor publice, hoteluri, scoli, magazine, depozite, industrie alimentara, utilaje industriale, grajduri.

Insecticid Goliath Gel
Gelul pentru gandaci Goliath este un tratament foarte eficient pe baza de gel ce contine ca si substanta activa si o momeala foarte puternica pentru gandaci. Gandacii vor incepe sa consume insecticidul in cateva minute si vor muri in cateva ore dupa ingerare. Substanta activa se raspandeste usor prin colonia de gandaci si se foloseste de tendinta gandacilor de a manca ceilati gandaci morti sau fecalele acestora. Cu ajutorul acestui gel se poate extermina cu usurinta o intreaga colonie de gandaci.

Insecticid K-Obiol EC 25
K’Obiol EC 25 este un insecticid formulat sub forma de emulsie concentrata in solventi organici pentru protectia spatiilor de depozitare. Daunatori vizati: sitophilis granaris, oryzaephilus surinamensis, plodia interpunctella, rhizoperta dominica, tribolium castaneum, sitotroga cerealella, callosobruchus chinensis, drosophilia melanogaster.

Insecticid K-Othrine EC 15
K-Othrine EC 15 este un insecticid piretroid, formulat atat pentru aplicarea reziduala, cat si pentru atomizoare si termonebulizatoare, fiind de asemenea recomandat si pentru avio-tratamente. Daunatori vizati: tantari, muste, simulidiae (Musculita neagra), libelule, gandaci.

Insecticid K-Othrine EC 25
K-Othrin EC 25 este un insecticid facut special pentru lucrarile de dezinsectie urbana (strazi, piete, parcuri). Insecticid de contact si ingestie, cu un spectru extrem de larg de actiune. Este formulat atat pentru aplicare reziduala, cat si pentru atomizare si termonebulizare.

Insecticid K-Othrine WG 250
K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid ce ofera o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, omizi, muste, tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi si furnici.
K-Othrine WG 250 are o remanenta de 10 pana la 12 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Insecticid Kwizda Muscid 5 GB
Momeala granulata gata de utilizat, fara miros si foarte usor de folosit. Actioneaza atat prin contact cat si prin digestie, direct asupra sistemului nervos. Insectele nu se mai hranesc si mor intr-un timp foarte scurt.

Insecticid Kwizda Nebelautomat
Fumigatorul Kwizda Nebelautomat reprezinta o metoda moderna si foarte eficace de combatere rapida a daunatorilor din toate spatiile inchise. Daunatori: insecte zburatoare (muste, viespi, tantari, molii); insecte taratoare (gandaci negri, purici, paianjeni). Domenii de aplicare: depozite si hale, unitati comerciale, gospodarii, biblioteci, magazii si poduri, laptarii, grajduri goale, sere goale, vagoane goale, containere petru marfuri, cale de vase, avioane de marfa, depozite goale de cereale si de alte plante.

Kwizda Schabengel Pro
Acesta este o momeala insecticida sub forma de gel. Produsul a fost conceput special ca si alternativa a insecticidelor clasice, lichide, pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa. Poate fi folosit atat de catre firmele specializate in efectuarea de operatii de dezinsectie cat si de populatie. Domenii de aplicare: cu precadere la interior: gospodarii si locuinte (inclusiv bucatarii), scoli, spitale,gari, alte localuri publice, unitati gastronomice si hoteluri, unitati prelucratoare de alimente (brutarii, laptarii, bucatarii, macelarii, berarii), birouri si cladiri comerciale, mijloace de transport (vapoare, avioane, trenuri). Kwizda Schabengel Pro se aplica in general in zonele intunecate, calde si umede si actioneaza, prin ingerare sau contact, asupra sistemului nervos al insectelor. Actioneaza atat asupra masculilor cat si a femelelor, asupra larvelor cat si al adultilor.

MaxForce IC gel
Acesta este o momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare alba avand drept substanta o activa ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica, blocand functionarea centrilor nervosi ai daunatorului.

Insecticid Max Force Ln Ant Killer
MaxForce LN GR 0.05 este o momeala insecticida granulara pentru controlul furnicii negre de gradina (Lassius niger), precum si al altor specii de furnici. Se utilizeaza pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor.

MaxForce Quantum
Are formularea de ultima generatie: gel momeala insecticida cu atractant special pentru combaterea furnicilor. Include atractanti alimentari in special pe baza de zaharuri – ce atrag furnicile la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice. Permite o interventie usoara si practica in incintele unde utilizarea insecticidelor clasice (lichide sau solide) poate genera eventuale probleme secundare.  Are efect de „moarte in cascada”, exterminand intregul cuib (musuroi). Nu prezinta nici un fel de risc pentru vietuitoarele non vizate (animale de casa, copii ) si datorita repelentului de gust. Unde se foloseste insecticidul Max Force Quantum: spatii de locuit (apartamente, case, vile, camine ); hoteluri, restaurante, baruri, magazine si alte locatii retail; spitale, policlinici, dispensare, cabinete medicale, scoli, crese;  spatii in care se depoziteaza, se pregateste si se serveste hrana (bucatarii, sali de mese ). Daunatori vizati ai MaxForce Quantum-ului – cele mai raspandite specii de furnici:
-lassius niger (furnica neagra de gradina/bucatarie)
-monomorium pharaonis (furnica faraon, furnica sapatoare)
-tapinoma melanocephalum (furnica alb-transparenta, furnica fantoma)
-linepithema humile (furnica argentiniana, furnica de lemn)

Capcanele RTU cu MaxForce Quantum
Acesta este un insecticid gel momeala insecticida, destinat intregului spectru al populatie de furnici care are in compozitie atractanti pe baza de zahar si feromoni pentru cresterea atractiei la populatiile de furnici, dar si un agent repelent pentru impiedicarea indigestiei accidentale de catre alte specii. Caracteristicile insecticidului MaxForce Quantum: extrem de eficient in combaterea principalelor specii de furnici sinantrope, „casnice” : furnica neagra comuna, furnica rosie faraon, furnica fantoma, furnica transparenta si furnica argentiniana.

METRADIN FLOW
Cu acest insecticid atat insectele infestante zburatoare (muste, tantari, chiromide) precum si taratoarele (gandaci de bucatarie, furnici, plosnite) pot fi controlate. Mai mult, are efect si pe carii si insecte care ataca produsele depozitate (precum moliile) si larvele de musca in mediul lor de reproducere. Efectul METRADIN FLOW-ului este obtinut in cateva ore de la aplicare si dureaza cateva saptamani (3-4) in functie de frecventa si tipul de curatenie efectuat. METRADIN FLOW este adecvat pentru a fi aplicat in urmatoarele medii: – in interiorul caselor, scolilor, spitalelor, cladirilor publice, depozitelor de alimente; – mijloace de transport precum autobuze, camioane, nave si avioane; – suprafete exterioare urbane, recreationale si agricole.

Insecticid Muscid 83 SG
Kwizda Muscid 83 SG este un insecticid sub forma de granule solubile si este folosit in combaterea mustelor in incinta diferitelor tipuri de adaposturi animale. Domenii de aplicare: incinte pentru cresterea animalelor de orice tip: grajduri pentru bovine, porcine, pasari, ovine, iepuri, cabaline. De asemenea se poate aplica in incinte cu profil alimentar (abatoare, unitati de alimentatie publica, restaurante, cantine). Aplicarea in grajduri se face astfel incat furajele si animalele sa nu intre in contact direct cu solutia de lucru. Este foarte important ca tratamentele sa se faca pe zone aflate in afara ariei de hranire a animalelor.

Neostomosan
Acesta este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte active impotriva ectoparazitilor care afecteaza cainii si pisicile. Indicatii: pentru caini si pisici, pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse, tratamentul demodecinei si al raiei sarcoptice otodectice.

Insecticid Penta 250FS
Un insecticid pentru combaterea mustelor, a tantarilor, gandacilor de bucatarie, furnicilor.

Insecticid Pertrin S,
Insecticid lichid concentrat cu o actiune rapida, eficace si reziduala. PERTRIN S este un insecticid inodor si neinflamabil, care se dizolva in apa inainte de aplicare.

Insecticid Quick Bayt Spray WG 10,
Quick Bayt Spray WG 10 este un insecticid destinat combaterii mustelor adulte.

Insecticid Solfac Automatic Forte
Bomba fumigiena de unica folosinta, ce produce un efect similar termonebulizarii, prin eliberarea controlat a unui fum insecticid. Unde se foloseste:
– Spatii de depozitare a marfurilor (depozite, magazii, containere,)
– Arhive, biblioteci, muzee, locatii istorice
– Mijloace de transport public (autobuz, tren, vapor, avion, )
– Hoteluri, spatii de cazare comune (camine campinguri)
– Subsoluri, spatii de dimensiuni reduse (trasee de cabluri, doze electrice, sisteme de ventilatie)
Daunatori vizati:
– Capuse, plosnite, purici, gandaci de bucatarie, molii
– Muste, tantari, viespi
– Daunatori specifici spatiilor de depozitare

Insecticid Solfac EW 50
SOLFAC EW 050 este o emulsie uleioasa in apa, care manifesta o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide. Este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil. Solfac EW 50 este indicat pentru combaterea lor in orice mediu, industrial, casnic sau public. Nu are efecte negative, daca este aplicat conform indicatiilor de pe eticheta, asupra plantelor, albinelor sau a altor vietuitoare non-vizate.

Insecticid Trap Kill Formiche
Trap Kill este un insecticid sub forma de capcana gata de utilizare folosit impotriva furnicilor. Trap Kill este un insecticid sub forma de capcana gata de utilizare folosit impotriva furnicilor. Este prevazut cu spatii de acces speciale pentru furnici, acestea transportand insecticidul in cuib. Plasati capcanele in zonele frecventate de furnici.

 

SC Ecoprest Akasa SRL

Adresa: Bd. A. Vlaicu, Nr. 125, Constanta

Telefon: 0241 625 314

Mobil: 0733 610 787

Email: contact@ecoprestakasa.ro