Video-deratizare-dezinsectie-dezinfectie – Constanta

Deratizare – reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani), si mentinerea acestora la un nivel numeric redus. Prin tehnicile speciale de deratizare firma noastra va vine in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la preturi prietenoase, accesibile si discutabile ce se pliaza perfect cerintelor si nevoilor familiei sau partenerilor dumnevoastra. Cititi mai multe despre deratizare.

Dezinsectie – este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor taratoare si zburatoare, care vehiculeaza si transmit (in mod direct sau indirect) boli infecto-contagioase pentru om si animale.
Mai multe informatii despre cum se realizeaza dezinsectia .

Dezinfectie – este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafata sau un obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor, fie animale, fie vegetale, care sunr daunatoare. Dezinfectie – este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile. Mai multe informatii despre dezinfectie.