Intrebari frecvente despre Deratizare Dezinsectie si Dezinfectie

intrebari-frecvente-ddd

Intrebari frecvente despre Deratizare Dezinsectie si Dezinfectie si solutiile acestora

1. Cum pot sa rezolv problemele care apar la un depozit de cereale din cauza rozatoarelor ?

In primul rand este necesara realizarea unei analize a tuturor surselor de pericol, a cauzelor, a focarelor si evident, ulterior, a celor mai eficiente mijloace de a rezolva aceasta problema. Al doilea pas este realizarea unei bariere de intoxicare la 50m distanta de gardul ce delimiteaza depozitul. In exterior, in statiile de intoxicare, se recomada utilizarea unor rodenticide autocoagulante, iar in interior, capcane adezive pentru capturarea lor, evitandu-se in acest fel descompunerea. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea dezinsectie .

2. Cum imi pot da seama daca intr-un spatiu sunt focare de reproducere a daunatorilor si in ce masura sunt necesare dezinsectii sau deratizari ?

Daca vedeti cateva furnici, gandaci sau alte insecte, precum si un singur soarece, atunci puteti fi sigur ca aveti o problema, deoarece mai multe insecte sau animale de acest fel  lor pot misuna prin locuri in care dumneavoastra nu-i puteti vedea. Daca nu tratati problema corespunzator, apeland la specialisti in domeniu, care pot sa intervena cu servicii profesionale de deratizare si dezinsectie, aceasta se poate transforma rapid intr-o adevarata criza. Pentru mai multe detalii despre serviciile companiei noastre de deratizare si dezinsectie acceasti sectiunile: deratizare si dezinsectie.

3.  Animalele de companie sunt in siguranta in timpul si dupa interventiile DDD (dezinsectii, deratizari, dezinfectie)? Substantele folosite nu reprezinta un pericol pentru acestea?

Nu exista niciun motiv de ingrijorare in privinta sigurantei animalelor de companie deoarece cantitatea de solutie activa cu care ar putea intra in contact sau ar putea fi inghitita este foarte mica, ceea ce nu poate duce la infestare sau otravire. Substantele folosite de compania noastra in timpul tratamentelor specifice de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie nu reprezinta un pericol pentru prietenii nostri necuvantatori.

4. Solutiile chimice folosite in timpul interventiilor DDD pot afecta sanatatea noastra?

Substantele chimice folosite in timpul acestor interventii DDD (dezinsectii, deratizari, dezinfectii) sunt special concepute pentru a fi folosite in spitale, scoli si alte locuri publice si sunt autorizate si omologate in Romania de Ministerul Sanatatii si al Familiei, Institutul de Sanatate Publica, in conformitate cu legislatia UE.

5. Solutiile folosite in timpul tratamentului de dezinsectie vor pata covorul sau alte zone sau materiale textile cu care intra in contact?

Emulsiile folosite la dezinsectii nu pateaza. Sunt emulsii reziduale pe baza de apa ce nu contin solventi puternici care ar putea afecta textilele.

6. Atunci cand renovez o cladire, un apartament, cand ar fi cel mai indicat sa apelez la compania dumneavoastra pentru un tratament de dezinsectie, inainte sau dupa renovare?

Va sugeram ca tratamentul de dezinsectie sa fie facuta dupa ce renovarea este gata, dar inainte de asezarea covoarelor, tablourilor, mobilierului si daca este cazul si mai apar insecte, o alta transa dupa amenajarea spatiului.

SC Ecoprest Akasa SRL

Adresa: Bd. A. Vlaicu, Nr. 125, Constanta

Telefon: 0241 625 314

Mobil: 0733 610 787

Emailcontact@ecoprestakasa.ro