Curatenie Constanta

Curatenie Constanta

Ecoprest Akasa va ofera in Constanta o gama completa de servicii profesionale de curatenie, servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie (DDD), alpinisti utilitari si spalatorie de covoare.

Politica de dezvoltare a firmei se bazeaza pe orientarea spre client, pentru rezolvarea asteptarilor si intereselor acestuia, cat si pe atragerea de noi clienti prin promovarea unor produse si servicii de calitate.

curatenie constanta

Apeleaza la noi chiar acum! Vei face cea mai buna alegere deoarece suntem una dintre cele mai eficiente firme de curatenie din Constanta!

Gama de servicii complete Ecoprest Akasa in orasul Constanta:

– servicii curatenie
– servicii deratizare, dezinfectie si dezinsectie (DDD)
– spalatorie covoare Constanta
– alpinism utilitar

Facem curatenie:

curatenie domiciliu constanta

Serviciile DDD in Constanta cuprind:

Deratizare Constanta – reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani), si mentinerea acestora la un nivel numeric redus. Prin tehnicile speciale de deratizare firma noastra, Ecoprest Akasa din Constanta, vine in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la preturi prietenoase, accesibile si discutabile ce se pliaza perfect cerintelor si nevoilor familiei sau partenerilor dumneavoastra.

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului dar cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate.
Materialele utilizate pentru deratizare sunt autorizate si avizate de Ministerul Sanatatii Familiei, avand si avizul Departamentului Sanitar Veterinar si nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator sau pentru oameni si animale.

Dezinsectie Constanta – este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor taratoare si zburatoare, care vehiculeaza si transmit (in mod direct sau indirect) boli infecto-contagioase pentru om si animale.

Principalul motiv pentru care trebuie sa facem dezinsectie este acela de a ne proteja sanatatea si in al doilea rand pentru a ne asigura un grad cat mai ridicat de confort.

Dezinsectie Constanta – completeaza dezinfectia si contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni (tantari, paduchi, purici, plosnite, capuse)

Din punct de vedere practic, o dezinsectie este de doua feluri:

– dezinsectie preventiva (sau profilactica) care are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor. Ea trebuie sa aiba caracter permanent;
-dezinsectie curativa (terapeutica sau de combatere) in focar, urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si atropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza.

Pentru dezinsectie sunt utilizate insecticide 100% eficiente autorizate de Ministerul Sanatatii si din Romania. Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni sau animale. Toate substantele si produsele pe care le utilizam in activitatea de dezinsectie se regasesc pe lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar – umana.

Dezinfectie Constanta – este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafata sau un obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor, fie animale, fie vegetale, care sunt daunatoare.

Dezinfectie – este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile.
Procesul de dezinfectie se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara.

Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt:

 • Pulverizare
 • Nebulizare sau dezinfectie cu ceata rece
 • Termonebulizare sau dezinfectie cu ceata calda

Spalatorie covoare Constanta

curatenie profesionala constanta

Covoarele si mochetele confera ambientului confort si eleganta, dar in acelasi timp retin praful si se pot pata usor. Compania noastra va ofera servicii profesionale pentru curatarea cuvoarelor. Puteti sa beneficiati de profesionalismul si experienta noastra dobandite de-a lungul timpului. Covoarele dumneavoastra vor fi tratate si ingrijite cu cea mai mare atentie astfel incat veti avea niste covoare spalate, curate si frumos parfumate!

Caracteristicile celor doua procedee efectuate la spalatorie covoare Constanta:

 • Curatarea uscata – este un procedeu de abraziune ce dizolva murdaria, lasand covoarele curate si uscate.
 • Curatarea semiumeda prin metoda injectie – extractie – aceasta metoda elimina murdaria atat prin procedeul mecanic cat si prin actiunea solutiei de curatare

Beneficiile utilizarii uneia dintre cele doua procedee folosite la spalatoria noastra :

 • spalarea se face pe loc si nu mai se necesita scoaterea mochetelor sau a covoarelor
 • spalarea si curatarea se face intr-un timp record comparativ cu spalarea clasica
 • aceste metode conduc la uscarea rapida a mochetelor si a covoarelor comparativ cu spalarea clasica
 • folosim un detergent special conceput pentru astfel de spalari. Acest tip de detergent are rolul de a intari fibrele textile si revigora si reda culorile initiale ale covoarelor
 • folosim doar produse de spalat covoare ecologice ce nu dauneaza sanatatii
 • costurile pentru spalarea covoarelor sunt mai mici
 • se elimina murdaria, acarienii, parul animalelor de casa, petele profunde si mirosul neplacut din covoare si mochete
 • daca doreste clientul, transportul covoarelor de la si la domiciliul acestuia este gratuit

Chiar daca venim o singura data sau va faceti un abonament la noi, sunteti linistiti ca aveti cele mai bune servicii de curatenie!

Vrem sa va facem viata mai curata – Cere o oferta de pret acum!

SC Ecoprest Akasa SRL – Servicii de curatenie in Constanta

Adresa: Bd. A. Vlaicu, Nr. 125, Constanta

Telefon: 0241 625 314

Mobil: 0733 610 787

Email: contact@ecoprestakasa.ro