Curatenie Constanta – EcoprestAkasa.ro

curatenie generala Constanta
Curatenie generala Constanta
Firma noastra va ofera servicii de curatenie generale folosind echipamente profesionale, detergenti de calitate si cel mai important lucru - personal cu experienta. Realizam servicii de curatenie generala in hoteluri, spatii comerciale, sedii banci, showroom-uri, mall-uri, cluburi, restaurante, hale industriale, institutii, gradinite si scoli private.
curatenie comerciala constanta
Curatenie Comerciala Constanta
Realizam servicii de curatenie comerciala in hoteluri, spatii comerciale, sedii banci, showroom-uri, mall-uri, birouri, cluburi, restaurante, institutii, gradinite si scoli private.
Curatenie rezidentiala Constanta
Curatenie domiciliu Constanta
Servicii de curatenie pentru persoane fizice in Constanta si imprejurimi. Pentru orice detalii despre aceste servicii de curatenie Constanta, nu ezitati sa ne contactati utilizand formularul de contact.
Curatenie Industriala Constanta
Curatenie Industriala Constanta
Serviciile companiei noastre se adreseaza companiilor din domeniul industrial care au nevoie de servicii de curatenie profesionala in Constanta. Acest tip de curatenie industriala se poate face in depozite, hale, spatii de productie, magazine de desfacere cu suprafete mari, intretinerea zilnica a acestora sau periodica.
curatare bazin apa constanta
Spalare bazine de apa potabila Constanta
Curatare si dezinfectare profesionala de bazine de apa potabila in Constanta si imprejurimi
curatare canapele constanta
Curatare canapele si fotolii la domiciliu
Stim cat de importanta este o locuinta curata, asa ca va oferim servicii de curatenie pentru persoane fizice in Constanta - locuinta ta trebuie sa fie impecabila in fiecare zi!

EcoprestAkasa SRL va ofera o gama completa de servicii profesionale de curatenie in Constanta si imprejurimi, servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie (DDD), alpinisti utilitari si spalatorie de covoare in Constanta.

Curatenie profesionala Constanta

Angajand o firma de curatenie profesionala puteti reduceti costurile pana la 30% in cadrul firmei sau acasa, iar calitatea produselor folosite este incomparabila. Noi, la Ecoprest Akasa folosim cele mai bune produse de curatenie pentru a avea cele mai bune rezultate in curatenia profesionala oferita clientilor nostri. Personalul nostru este specializat in curatenie, analizeaza nevoile clientilor si adapteaza serviciile pentru a satisface fiecare cerinta in mod individual, fiind supervizat tot timpul pentru a va oferi cea mai inalta calitate a serviciilor de curatenie in Constanta.

cerere oferta curatenie

Apeleaza la noi chiar acum! Vei face cea mai buna alegere deoarece suntem una dintre cele mai eficiente firme de curatenie din Constanta!


De ce?
– Cel mai bun raport calitate – pret;
– Avem personal calificat, bine instruit
– Cu cat devenim mai eficienti, cu atat clientii nostri au parte de costuri mai mici
– Calitatea personalului precum si a aparaturii de curatenie sunt punctele forte din compania noastra
– Garantam servicii de curatenie la cele mai inalte standarde
– Servicii profesionale si tehnologie de ultima ora in domeniu

Dupa prima sesiune de curatenie profesionala va veti convinge de ce suntem cei mai buni in domeniul curateniei! Suntem energici, tineri, ambitiosi si nu ne scapa nici un colt necuratat!

Cum procedam ?

Un reprezentant Ecoprest Akasa vine la dumneavoastra si face o evaluare gratuita si personalizata a suprafetelor ce trebuiesc curatate, oferindu-va solutii optime si preturi pe masura!

Oferta Curatenie Constanta

Pentru abonamentul de curatenie de intretinere SAPTAMANAL – primesti gratuit o interventie de curatenie generala o data la 2 luni

 

Suna la 0733 610 787 sau Solicita oferta

Gama de servicii Ecoprest Akasa:

– servicii curatenie in Bucuresti
– servicii curatenie in Constanta
– servicii deratizare, dezinfectie si dezinsectie (DDD)
spalatorie covoare Constanta
alpinism utilitar

Facem curatenie:

 

SC Ecoprest Akasa SRL – Servicii de curatenie

Adresa: Bd. A. Vlaicu, Nr. 125, Constanta

Telefon: 0733 610 787

Email: contact@ecoprestakasa.ro

You may also like...